Kunderne siger

“Monica Neesgaard har i perioden august 2015-februar 2017 været ekstern implementeringskonsulent i SAPA-projektet. Monicas rolle var primært at være projektleder på / ansvarlig for SAPA Pilot. SAPA Pilot omhandler forberedelse af implementering af SAPA-løsningen i 10 pilotkommuner. Udover at give grundlaget for en succesfuld implementering af SAPA i pilotkommunerne, skal SAPA Pilot også udvikle redskaber og metoder, der kan anvendes ved implementering i de resterende 88 kommuner.

Monica har været hurtig til at sætte sig ind i projektet og organisationen og har med det samme taget fuldt ansvar for sine arbejdsopgaver. Nogle af de vigtige opgaver var at skabe og vedligeholde et godt forhold til og engagement hos vores samarbejdspartnere i pilotkommunerne samt facilitere samarbejdsprocesser (seminarer, arbejdsgrupper etc.). Dette har Monica sikret på bedste vis. Hun er desuden fleksibel, og vi har derfor også haft gavn af hende til aktiviteter, der er faldet lidt udenfor hendes kerneopgaver. Vi har internt i projektet haft et godt samarbejde med Monica, og overdragelse af hendes resultater er foregået rigtig fint i kraft af, at hun løbende dokumenterer sit arbejde ordentligt.”

Line Abildgård, Implementeringsansvarlig,
SAPA, Kombit


“I November 2016 faciliterede Monica Neesgaard en JTI workshop for Ambu’s Marketing team med 18 deltagere. I workshoppen brugte vi JTIen som værktøj til at arbejde med samarbejde og intern kommunikation. 
Monica var meget fleksibel og rigtig god at arbejde sammen op til workshoppen. På selve dagen formået hun at skabe en god stemning og gennemførte workshoppen med sikker hånd. Det var en rigtig god oplevelse.” 
Christoffer Petersen
Marketing Communications Manager
Ambu

 

“Tak for nogle super fine uger. Lige nogle få ord om undervisningen her fra mig: Undervisningen i personlig udvikling og kommunikation har forgået paa et højt fagligt niveau med relevant teori, som har kunnet bruges til at sætte tanker og følelser i perspektiv og kontekst. Det har været personligt udfordrende at arbejde med sig selv på denne måde, men ikke mindst super spændende. Jeg takker mange gange.” 

Frederikke Lemcke, New Zealand, februar 2016.

Monica Neesgaards rådgivning har været en øjenåbner for mig!

Den har givet mig en klar retning for mit videre karriereforløb og hvilken type job, jeg skal gå efter, både i form af jobindhold og type virksomhed. Med udgangspunkt i CFL Karriereprofil-testen har Monicas rådgivning også givet mig et klart billede af og forklaring på, hvorfor jeg, når jeg kigger tilbage, har oplevet nogle jobs som et mis-match eller fejl-cast. Mennesker tæt på mig stiller sig ofte undrende over for mine jobskift og har ikke kunnet forstå, hvorfor jeg ikke bare kan falde til ro i samme job i mange år, ligesom dem selv (og ofte lig den herskende mening). Med Monicas rådgivning har jeg fået en dybdegående forståelse for baggrunden for, hvorfor min karriereprofil ser ud som den gør, og allervigtigst hvordan jeg sikrer, at jeg finder det rette job-match. Karriereprofil-testen viser, at jeg har en lidt atypisk karriereprofil; og netop at få det klarlagt giver en indre ro og dermed mulighed for at søge målrettet. Med udgangspunkt i det kan jeg forfine og tilrette min ansøgning efter jobbet med den rette profil.

Samtidig har Monicas rådgivning hjulpet mig til at se, at det giver god mening at kaste mig ud i at prøve kræfter med at søge jobs, hvor jeg måske ikke har 120% af de kompetencer, der er oplistet i stillingsannoncen.
Jeg kan på det varmeste anbefale Monica Neesgaard og hende professionelle rådgivning.
Lene Hougaard Pedersen
“Your report was excellent and complete hitting all the key issues.”
Andrew Kessler
President, Founder: Turning Earth

 

 

Deltagere om kursus i projektimplementering i Kbh. Kommune, SUF, 2012: ”Det er utvivlsomt det bedste kursus, jeg har været på”

Charlotte Agger Meiner Kam, projektleder: “Skønt at være på et kursus, hvor man får mange redskaber og værktøjer, man kan gå hjem og bruge MED DET SAMME!”

Lars Damkjær, Faglig konsulent: ”Jeg var specielt imponeret over de læringstekniske fif”

Mette Dauer Semey, projektleder: “Godt samspil mellem underviserne. Lydhøre undervisere. Dygtige undervisere.”

Karin Grevelund, Souschef: “Udlevering af rigtig meget brugbart materiale.”

 

 

 

 

 

“I forhold til de kundevendte funktioner i JØP (Juristernes og Økonomernes Pensionskasse) har vi i forbindelse med en teamudviklingsproces fået bistand fra Acquiro/Monica Neesgaard, som faciliterede forløbet. Vi fik bl.a. etableret nogle fælles værdier “Bropiller”, som vi efterfølgende arbejder med som de bærende elementer for samarbejdet i området. Monica har bidraget med god inspiration til hele processen.”

Mette-Lene Kempf Holm
Medlemschef, JØP

”Monica Neesgaard gav mig tre coachingsessioner med særligt fokus på, hvordan jeg fremover skal udvikle mine kompetencer og karrierevej. Processen gav mig indsigt i de ledelseskompetencer jeg allerede har, min position, fremadrettede handlinger og et dialogredskab, som jeg stadig anvender. Jeg oplevede at Monica mestrer at bruge sin  professionelle skarphed sammen med de bløde værdier i en meget fin balance. Monica er rolig, reflekterende og målrettet i sin måde at coache på. Jeg anbefaler meget gerne Monica Neesgaard til andre, der har brug for coaching.”

Kirsten Løvschall
Projektleder, Halsnæs Kommune


“Vi har i Koncern IT Region Sjælland samarbejdet med Acquiro omkring udvikling af en forandringsguide samt et kursusforløb i forandringsledelse af såvel linie-ledere som projektledere. Samarbejdet med Acquiro har været upåklageligt, og vi er meget tilfredse med hele forløbet. Jeg forventer, at den udarbejdede forandringsguide fremadrettet
vil blive et meget centralt værktøj, når vi arbejder med forandringer.”

Michael Mølkær Jensen
IT-udviklingschef, Region Sjælland

 

 

“Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger af Monicas evner som facilitator i udfordrende grupper. Monica styrede Mensa Danmarks visionsdag med kærlig men fast hånd. Vi fik diskuteret visionerne for foreningens fremtidige udvikling og lagt håndgribelige mål og ansvarsområder fast, uden at processen løb af sporet i en gruppe med overkritisk kreativ masse. Det kan jeg ikke rose for meget!”

Peter Ring, Formand for Mensa Danmark
Innovation Engineer, A.P. Møller – Mærsk

.

“Vores samarbejde med Acquiro om udarbejdelse af en Forandringsguide til katalysatorfabrikken i Frederikssund levede til fulde op til forventningerne. Vi havde stor glæde af Monica Neesgaards brede kompetence inden for forandringsledelse og hendes analytiske og strukturerede arbejdsmetode. Monica formåede hurtigt at sætte sig ind i fabrikkens kultur og organisation og udarbejdede en række værktøjer, som vores ledere kan anvende både før, under og efter en forandringsproces og dermed sikre, at forandringsprocessen gennemføres så optimalt som muligt.”

Joan Ahm, HR Manager
Haldor Topsøe A/S, Frederikssund


“We have used Acquiro/Monica Neesgaard to bring Change Management on the agenda in our department. From the first interaction with Monica and throughout the process we have felt confident with Monica and her ability to meet our expectations. She has planned and executed the assignment in a very professional and involving way. With her solid background and personal style, she quickly managed to get everybody in the team on-board in the discussion on change management – spicing things up with relevant examples from her previous work with other clients.”

Steen Hesthaven, Head of team
Merete Brunander, Director
Marketing Communication, Coloplast

 

“Jeg har engageret Acquiro til implementering af et 5-dages lederudviklingsprogram for yngre ledere, Young Manager’s Programme. Monica Neesgaard var ansvarlig for design, udvikling af curriculum samt gennemførsel af programmet, der modtog meget positive tilbagemeldinger fra deltagerne, 4.3 på en 5-punkt scala.  Jeg arbejdede tæt sammen med Monica under hele processen, som hun styrede særdeles professionelt.  Monica repræsenterer en perfekt cocktail af bløde og hårde people skills, og jeg vil til enhver tid engagere hende igen.”

Morten Cavling Arendrup
HR Manager, OmnicomMediaGroup

Comments are closed.