Hvem står bag?

Acquiro er stiftet og ejet af Monica Neesgaard, M. Sc. in Engineering (1992), Bach. Art in Literature (2000).

Monica har 25 års solid erfaring inden for leder- og organisationsudvikling, HR, strategiprocesser, projekt- og forandringsledelse. Monica brænder for at facilitere forandringer, der udvikler ledere og organisationer.

Monicas personlige styrke ligger i evnen til at integrere kreativ og analytisk tænkning. Vores kunder oplever, at Monica motiverer og engagerer organisationer og mennesker i at realisere nye mål.

Monica har indenfor de sidste par år bl.a. løst opgaver for Kombit, Aikan, Vestas, Haldor Topsøe, Novo Nordisk, Omnicom Media Group, Coloplast, Actavis, PenSam, Topdanmark, JØP, Mensa, Energistyrelsen, Dansk Energi, Rigspolitiet, Region Syddanmark, Region Sjælland, Region Hovedstaden, flere kommuner, COK, Probana, Niels Brocks Ledelsesakademi og LO-skolen.

Monica er initiativtager til og tidligere bestyrelsesmedlem i ForandringslederNetværket Aps og nuværende bestyrelsemedlem i den humanitære organisation ADRA Danmark. I sin fritid er hun ivrig triatlet, Ironman og har en stor passion for at rejse verden rundt.

 

Comments are closed.