Inspiration til karriereudvikling

Der var fuldt hus i går til vores workshop om karriereudvikling, som vi holdt sammen med hessner-consult. Vi fik debatteret og nyfortolket karrierebegrebet, talt om karriereskift midtvejs i livet samt om hvilke værdier og motivationer, man individuelt er drevet af. Vi præsenterede Decision Dynamics karrieremodel, som er et testværktøj, vi ofte bruger til afklaring i karrierecoaching.

En af deltagerne Julie Thorup skrev umiddelbart bagefter: “Tak for et par gode timer i dag: Interessant tema, god faglighed og præsentation samt fin stemning.” Det er jo skønt med sådan en tilbagemelding. Vi har allerede et par stykker på venteliste, så vi regner med at afholde arrangementet igen efter nytår – kontakt os, hvis du vil med – eller hvis du vil høre mere om et karrierecoachingforløb hos os.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *