High Performance – hjernebaserede teknikker

• Har du sat dig høje mål, men manglet værktøjerne til at nå dem?
• Har du ønsket at sætte dig høje mål, men mistet modet?
• Vil du bare blive endnu bedre til at præstere og nå dine mål?

Så meld dig til vores seminar d. 28. oktober 2015 og få nye værktøjer!

Neuroforskere har i de seneste år kortlagt epokegørende ny viden om, hvordan vores hjerne fungerer, og hvad det betyder for vores præstationer. Med udgangspunkt i denne viden har ledelseskonsulenter og sportscoaches udviklet konkrete værktøjer og teknikker, som kan give dig den mentale styrke til at nå dine mål. Vi har afprøvet dem i praksis.

Kom og hør hvordan både ledere i erhvervslivet samt sportsfolk bruger teknikkerne til at nå deres mål. På seminaret vil du få indsigt i, hvordan din hjerne fungerer, og hvordan du kan bruge det aktivt til at forbedre dine præstationer. Du får en række værktøjer og teknikker til at sætte ambitiøse, men realistiske mål, fokusere og være vedholdende under pres.

Seminaret afholdes af Monica Neesgaard, som har mange års erfaring med coaching af ledere og medarbejdere og en High Performance coachuddannelse fra Management Centre i Belgien. Monica er selv aktiv triatlet og træner pt. til VM Ironman 70.3 i Østrig. Hun har på egen krop oplevet, hvordan mentale teknikker og værktøjer fra coaching af ledere også kan bruges til at nå mål i sportens verden – og vice versa.

Læs mere her og tilmeld dig på mn@acquiro.dk

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *