Acquiro sponsorerer Birkerød Svømmeklub

Acquiro er blevet sponsor af konkurrencesvømmerne fra SIGMA Nordsjælland! SIGMA NS er et elitært startsfællesskab mellem Birkerød og Allerød svømmeklubber, som blandt mange dygtige medaljetagende svømmere bl.a. har fostret den nyslåede verdensmester Lotte Friis. På fredag d. 2 oktober afholder Birkerød Svømmeklub et stort sponsorstævne, hvor klubbens yngre og ældre konkurrencesvømmere deltager sammen på tværgående hold. Der afholdes bl.a. “kronesvømning”, hvor et antal hold på 4 svømmere, skal svømme så langt de kan på 1 time. For hver meter der bliver svømmet, forpligter sponsoren af holdet sig til at give et bestemt beløb. Svømmerne kan nå at svømme ca. 4500 meter på en time… Vi håber at medvirke til, at nye unge svømmere får chancen for at blive lige så dygtige som Lotte!
thereza-goldmedals

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *