Burning Man

Burning Man var en helt unik oplevelse! Mange timers kørsel ude i Nevadas ørken opstod en by med 50.000 mennesker for kun at eksistere en uge på sine helt egne præmisser, herunder pengeløs økonomi, et slaraffenland af kunst og kreative performances og et anderledes værdisæt bl.a. baseret på “generousity”, “self reliance” og “self expression”. Det var som at komme til et fuldstændigt andet univers!

til-web-img_2695

Hjemvendt til hverdagens travlhed og trummerum trænger der sig mange tanker på, herunder ny inspiration til arbejdet med forandringsprocesser. Noge af de spørgsmål, som rører sig, er:

Hvad vil vi forandre?
Er vi tilfredse med de værdier som vores organisationer og vores samfund baserer sig på?

Hvad kan skabe forandring?
Bryde med de vante omgivelser – ekstrem natur, overraskende indtryk, nye fællesskaber. Rum til refleksion, kreativitet og udvikling. Frihed til at udtrykke sig anderledes og positiv respons fra fællesskabet.

Hvad kan vi lære som ledere?
Vi havde lejlighed til at interviewe ledelsen af Burning Man, bl.a. om hvorledes der skabes passion og engagement til et så stort arrangement, primært funderet på frivillige kræfter hos mennesker, som ønsker at arbejde for en bedre verden.

Vi arbejder nu på at formidle en del af disse tanker i foredrag og på skrift ledsaget af en kavalkade af fotos – mere om det senere.

This entry was posted in Uncategorized and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *