Der er også behov for forandringsledelse på Færøerne

I sidste uge var jeg på Færøerne for at holde kursus i forandringsledelse for en flok færøerske ledere. Det var et led i Probanas miniMBA forløb, hvor jeg er ekstern underviser. Det var nogle spændende diskussioner, som udspandt sig, der viser, at selvom kulturen og de forretningsmæssige udfordringer på Færøerne er anderledes – så er der også mange af de menneskelige udfordringer i forandringsprocesser, som er ens.

I stedet for et kedeligt kursuslokale får I lov at se udsigten fra Færøernes vestligste punkt: Mykines Holmur, hvor der er kæmpestore fuglekolonier med Søpapegøjer og Suler.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *