Personlig udvikling og kommunikation…

… er titlen på et 3-ugers kursus, som jeg her i februar har afholdt i Queenstown på New Zealand for danske unge udsendt af Dansk Studiecenter. Fantastiske omgivelser til at arbejde med sig selv i, hvor der virkelig er rum til refleksion. Der blev flyttet personlige grænser, arbejdet med mentale teknikker og trænet samarbejds- og kommunikationsevner. Her er en fin lille hilsen, jeg fik på vej hjem:

“Tak for nogle super fine uger. Lige nogle få ord om undervisningen her fra mig: Undervisningen i personlig udvikling og kommunikation har forgået paa et højt fagligt niveau med relevant teori, som har kunnet bruges til at sætte tanker og følelser i perspektiv og kontekst. Det har været personligt udfordrende at arbejde med sig selv på denne måde, men ikke mindst super spændende. Jeg takker mange gange.” Frederikke Lemcke

 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *