ADRA Business igangsætter projekter i Uganda

Danske virksomheder investerer via ADRA Business i samarbejde med erhvervsfolk i Nigeria og Uganda i sociale investeringsprojekter rettet mod landbrug og fødevarer.

Projektet bygger på In-grower™-konceptet, som de seneste fem år har udviklet småbønders produktion og markedsføring af grøntsager og kylling i Mozambique. Og nu går danishknowhow® og ADRA Business sammen om at etablere det i Nigeria og Uganda.

”Vores koncept er vores lidenskab, og vi inviterer mulige partnere til at kontakte os for en dialog om det fælles potentiale”, lyder det fra ADRA Business og danishknowhow®, som er gået sammen i et nyt socialt investeringsprojekt.

Aftalen om det første projekt i Uganda blev underskrevet både af ADRA Danmark og forretningsfolk fra Uganda i København i maj, som billedet viser. Som bestyrelsesmedlem for ADRA er jeg stolt af ADRA Business indsats og glæder mig til at følge projektet. Jeg formidler gerne kontakten for danske virksomheder, der er interesseret i en investering, som også styrker CSR-profilen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *