Coaching og hjerneforskning

Efter mange års erfaring med coaching siden jeg tog min uddannelse i High Performance Coaching i Belgien i 2002, har jeg fundet det på tide med ny inspiration, så jeg er i en fortsat udvikling. Hjerneforskningen har haft store gennembrud de sidste 10-15 år, og metoder og teknikker baseret på denne nye viden om hjernen er begyndt at blive integreret både i ledelsesudvikling og coaching. Jeg har derfor valgt at få en certificering i Brain Based Coaching fra NeuroLeadership Institute i London, hvor jeg her i september har været på kursus sammen med 12 andre deltagere fra hele Europa.

Kurset fortsætter med ugentlige webinars og en masse praksistræning frem til begyndelsen af 2017. For at mulighed for at afprøve de nye metoder hurtigt – og samle timer til min certificering – tilbyder jeg derfor i øjeblikket coachingforløb til reduceret pris. Forløbet bliver naturligvis tilrettelagt individuelt efter dine behov, og jeg vil både bruge min erfaring og gamle velafprøvede teknikker sammen med de nye modeller. Kontakt Monica Neesgaard på mn@acquiro.dk eller 2868 0903 og hør nærmere.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *