Teamseminar

Jeg har netop afholdt et teamseminar i Ambu, hvor vi ud fra JTI-modellens persontyper satte fokus på samarbejde og kommunikation. Vi talte om, hvordan vi som persontyper har forskellige behov og forskellige måder at udtrykke os på, og hvordan det kommer til udtryk, når vi skal løse en fælles opgave. Efterfølgende blev der sat fokus på nogle punkter, som teamet vil arbejde bevidst med i de kommende måneder for at levere endnu bedre resultater.

 

Christoffer Petersen, Marketing Communications Manager, Ambu:

“I November 2016 faciliterede Monica Neesgaard en JTI workshop for Ambu’s Marketing team med 18 deltagere. I workshoppen brugte vi JTIen som værktøj til at arbejde med samarbejde og intern kommunikation. Monica var meget fleksibel og rigtig god at arbejde sammen op til workshoppen. På selve dagen formået hun at skabe en god stemning og gennemførte workshoppen med sikker hånd. Det var en rigtig god oplevelse.” 

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *