Ønsker du inspiration til din karriereudvikling?

Så er karrierecoaching måske noget for dig. Det kan f.eks. omhandle:

  • Inspiration til personlig udvikling i jobbet
  • Nye mål i nuværende organisation
  • Jobskifte eller sporskifte

Forløbene er altid individuelle, men kan typisk se ud som vist i figuren:

Vi bruger gerne Decision Dynamics karrieremodel, som udgangspunkt for den første samtale om karriereønsker og de dybereliggende personlige motiver og værdier bagved. Karrieremodellen er en persontest, der afdækker dine personlige præferencer.

Kirsten Løvschall fra Halsnæs Kommune siger f.eks.: ”Monica Neesgaard gav mig tre coachingsessioner med særligt fokus på, hvordan jeg fremover skal udvikle mine kompetencer og karrierevej. Processen gav mig indsigt i de ledelseskompetencer jeg allerede har, min position, fremadrettede handlinger og et dialogredskab, som jeg stadig anvender.  Jeg oplevede at Monica mestrer at bruge sin  professionelle skarphed sammen med de bløde værdier i en meget fin balance. Monica er rolig, reflekterende og målrettet i sin måde at coache på. Jeg anbefaler meget gerne Monica Neesgaard til andre der har brug for coaching.” 
This entry was posted in Uncategorized and tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *